De Aqua Sensor® WATERVERZACHTERS: PRIJZEN & INFO

Prijzen en info van Aqua Sensor ®: de beste waterverzachters / ontkalkers in België :

waterontharder Aqua Sensor

Stap 1 van 2

DE ZUINIGSTE WATERVERZACHTER: meet en werkt volgens de kwaliteit van uw water! (uniek)

Geen kalkaanslag en hard water meer! Bespaar > €850 per jaar in uw woning met een Aqua Sensor ®

De beste waterverzachter = de Aqua Sensor ® waterverzachter met sensorsturing

= Waterverzachter met waterhardheidsturing

UNIEK IN BELGIË:

 • Regeneratie ENKEL op basis van hardheid van het water!
 • Efficiëntie is maximaal om uw leidingwater te ontkalken
 • Wijzigingen van de omgeving worden NAADLOOS opgevangen
 • NOOIT programmatie nodig
 • ZEER laag zoutverbruik
 • ZEER laag waterverbruik
 • Nu gratis PRIJSOFFERTE >
Aquasensor waterverzachters: productie
Aquasensor waterverzachters: productie

Hard water of zacht water? Kies voor de Aqua Sensor Waterverzachter / Ontkalker

Hebt u ook genoeg van de vervelende en schadelijke kalkaanslag in uw woning? Koop dan snel een Aqua Sensor waterverzachter of ontkalker: de eerste, beste en enige intelligente waterverzachter op de markt! Uniek in België. Ontvang gratis een prijs offerte voor de Aqua Sensor waterontharder, de beste waterbehandeling voor in uw woning of appartement.

De beste waterverzachter kopen

Natuurlijk zacht regenwater neemt hardheid op wanneer het in de ondergrond over kalkrotsen stroomt. Hard water is namelijk kalkrijk water.

Kalkrijk water zal in uw woning een schadelijke kalkaanslag veroorzaken. De aanslag kan zichtbaar zijn op kranen, douchewand en tegelwerk of onzichtbaar in uw waterleidingen, boiler, wasmachine, afwasmachine en koffieapparaat.

Kies daarom voor het merk Aqua Sensor, de intelligente waterverzachter aan de juiste prijs om uw hard water te verzachten. Er zijn ongetwijfeld verschillende prijzen en merken op de markt van waterontharders, maar de prijs – kwaliteit verhouding en het lange termijn rendement van de Aqua Sensor ontkalker of anti kalk systeem zullen u uiterst tevreden maken.

Het verschil tussen hard water en zacht water – kies een betrouwbaar merk om uw leidingwater te ontkalken

Een waterverzachter zal niet alleen uw woning en huishoudtoestellen goed beschermen, het toestel maakt u het leven ook veel makkelijker!

 • U hoeft nooit meer kalk weg te schrobben of uw toestellen te ontkalken.
 • Al uw wasmiddelen werken veel efficiënter.
 • U bespaart makkelijk 50% op alle zepen, shampoos, douchegels, badschuim, wasmiddel en afwasmiddel met de juiste waterontkalking.
 • U hebt helemaal geen kalkverwijderaars meer nodig en ook geen vaatwaszout.
 • Uw energierekening daalt omdat de isolerende kalklagen van uw toestellen verwijderd worden!
 • Uw toestellen werken nu veel efficiënter en hun levensduur verhoogt aanzienlijk.
 • Gedaan dus met hoge waterhardheid: voortaan enkel nog zacht water met zacht water installatie!
 • Kies dus voor de beste compacte waterverzachter: Aqua Sensor, vraag uw gratis offerte aan!

Hoe werkt een waterverzachter? De werking toegelicht

Waterverzachters of waterontharders werken op basis van een hars dat harde mineralen omvormt tot zachte mineralen. Op deze wijze wordt hard water zacht gemaakt.

 1. Hard water komt de waterverzachter binnen en loopt over het harsbed
 2. Het hars houdt de kalk tegen
 3. Zacht water stroomt naar het huis
 4. Zout dient om op bepaalde momenten het hars schoon te spoelen en de kalk naar de afvoer te voeren (dit wordt de regeneratie van het toestel genoemd).

Een tijdsgestuurde waterverzachter werkt op basis van een klok. De tijdsklok bepaalt dat het toestel om de zoveel dagen geregenereerd wordt. Dit is een eenvoudig systeem, maar erg statisch.
Het systeem kan geen rekening houden met schommelingen of piekmomenten in het waterverbruik, zoals tijdens een weekend, een vrije dag of door een gezinsuitbreiding.

Een volume gestuurde water ontharder of antikalksysteem werkt op basis van een water-meter. In plaats van ingesteld te worden op een aantal dagen, wordt het toestel ingesteld op een aantal liters waterafname. Een programmator wordt afgeregeld op basis van een berekening die uitgaat van de gemeten liters en van de waterhardheid die als een statisch gegeven wordt ingebracht. Het systeem kan geen rekening houden met schommelingen in de hardheid.

Tijdsgestuurde waterverzachters waren de eerste automatische systemen op de markt in de vijftiger en zestiger jaren. Volumesturingen kwamen in de mode in de jaren 80 en 90. Beide systemen worden nog steeds veel gebruikt. De beperkingen liggen in het statische karakter ervan. Na de instelling van de programmator liggen ze namelijk vast.

De Aqua Sensor waterontkalker van  het merk Aqua Sensor is een waterhardheidsgestuurde waterverzachter. De efficiëntie van deze vorm van waterbehandeling of waterontkalking wordt gevoelig verhoogd, het toestel wordt hierdoor compacter, een heel stuk zuiniger en het volgt naadloos de wijzigende omstandigheden van z’n omgeving. Dankzij Aqua Sensor.

Hoe werkt de nieuwe sensortechnologie van Aqua Sensor?

De sensor doet de compacte Aqua Sensor waterverzachter werken volgens een hardheidssturing. Elke liter leidingwater die door de waterverzachter loopt wordt gecontroleerd op hardheid. In functie van de hardheid wordt bepaald wanneer het hars moet geregenereerd worden.

Deze unieke technologie om waterhardheid aan te pakken (hard water ontharden) gaat naar de essentie van de waterontharding zelf.

Wanneer het hars verzadigt (het zit nu vol met kalk), wordt dit onmiddellijk ge- meten en aan de programmator doorgegeven. Een regeneratiecyclus wordt dan automatisch klaargezet. Een ingebouwde reserve staat toe deze regeneratie uit te stellen tot de waterafname stopt. Voor huishoudelijk gebruik van het apparaat zal dit typisch om 2 uur ’s nachts zijn.

Er hoeft dus helemaal niets geprogrammeerd te worden. Er moet geen berekening gemaakt worden om dagen in te stellen. Er moeten geen liters gemeten worden. De Aqua Sensor waterverzachter of compacte ontkalker werkt rechtstreeks op de controle van het hars. De verzadiging van het harsbed wordt constant opgevolgd en alleen dat bepaalt wanneer het toestel regenereert.

Er bestaat geen efficiëntere manier om een waterontharder te sturen. De ontharder van het merk Aqua Sensor, één van de beste merken onder de ontkalkers momenteel beschikbaar op de markt, zal immers enkel regenereren wanneer het echt nodig is! Onafhankelijk van dagen of verbruikte liters van uw waterleiding. Kies door een waterverzachter van het beste merk: Aqua Sensor.

Hoe werkt de sensor zelf van Aqua Sensor?

De sensor is een uniek in-line meetinstrument op basis van een speciaal hiervoor ontwikkeld hars dat toelaat de staat van het harsbed zeer precies op te volgen.

Eenvoudig uitgedrukt zou je kunnen stellen dat de sensor van de waterverzachter of anti kalk systeem sneller is dan het harsbed en dus steeds een signaal kan geven alvorens het te laat is.

Een ingenieuze technologie laat toe de sensor zelf mee te regenereren zodat de cel na elke regeneratie op nul gezet wordt. Klaar om een nieuwe wateronthardingscyclus te sturen.

Aqua Sensor waterverzachter – waterverzachter prijs: de oplossing voor al uw problemen

Aqua Sensor waterontharders voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.

Onze toestellen gaan heel lang mee en verdienen zichzelf terug binnen de 5 jaar door besparingen op energiekosten, wasmiddelen en zepen en door een aanzienlijk verlengde levensduur van uw huishoud- apparaten.

Aqua Sensor waterverzachters zijn zeer compact en kunnen nagenoeg overal geplaatst worden om uw hard water te ontkalken. In de garage, in de kelder of zelfs in een keukenkast.

Door het plaatsen van een waterontharder aan de beste prijs, maakt u hard water terug zacht. Een eenvoudige oplossing voor het erg vervelend probleem van kalkaanslag.

Aqua Sensor Prijs 2024 - 4 voor kalk op douche

Aqua Sensor Prijs 2024 - 4 na douchekop kalkvrij waterontharder

Aqua Sensor

Wij zijn fabrikant van de Aqua Sensor waterontharders. We hebben vestigingen in Engeland en België. In België bieden we een directe service aan van fabrikant tot eindgebruiker voor onze ontkalkers.

Alle Aqua Sensor toestellen worden individueel getest en dragen de CE-markering. Onze toestellen zijn goedgekeurd door het WRAS (Water Regulations Advisory Scheme), Europees keuringsorganisme in het land van herkomst voor drinkwater gerelateerde producten. We zijn dan niets voor de niets de beste koop van waterverzachters of ontkalkers.

Onze missie

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van huishoudelijke waterverzachters aan goede prijzen. Al meer dan 30 jaar lang, sinds 1978 om precies te zijn. Elke dag volgen we hierbij een eenvoudig maar ambitieus devies: start aan de top en werk van daar je weg naar boven.

De waterverzachter van Aqua Sensor ® is via ons netwerk beschikbaar in gans België en Vlaanderen, zoals in onder meer Antwerpen, Gent, Ninove, Leuven, Mechelen, Aalst, Brugge, Tienen, Oudenaarde, Deinze, Izegem, Hasselt, Kortrijk, Sint-Niklaas, Oostende, Heist-op-den-Berg, Dilbeek, Lokeren, Sint-Truiden, Geel, Maasmechelen, Genk, Roeselare, Beveren, Dendermonde, Beringen, Turnhout, Vilvoorde, Brasschaat, Halle, Waregem, Grimbergen, Mol, Ieper, Lier, Evergem, Schoten, Knokke-Heist, Lommel, Geraardsbergen, Menen, Sint-Pieters-Leeuw, Heusden-Zolder, Zaventem, Bilzen, Asse, Wevelgem, Tongeren, Houthalen-Helchteren, Temse, Aarschot, Brecht, Herentals, Harelbeke, Kapellen, Lanaken, Zottegem, Ronse, Mortsel, Willebroek. Kies dus voor een ontkalker of waterontharder bij u in de buurt om deze in uw woning te laten plaatsen en zo uw leidingwater goed te ontkalken: Aqua Sensor ® is uw partner.

Aqua Sensor: de beste waterverzachter aan de beste prijs

Geniet van alle voordelen van een kwaliteitsvolle, intelligent waterverzachter zoals Aqua Sensor. Hier kan u gratis en vrijblijvend een prijs offerte ontvangen voor een waterverzachter. Op die manier bent u het best en correct geïnformeerd over alle elementen die de Aqua Sensor waterontharder uniek maken. Kies voor de beste waterverzachter aan de beste prijs – kwaliteit verhouding: de Aqua Sensor waterverzachter.